boek een afspraak

Boek vandaag nog een gratis telefoongesprek met een van ons!

Als je nieuwsgierig bent naar hypnotherapie of paardencoaching, maar niet weet of het iets voor jou is, dan is dit je kans.

Ik bied een GRATIS telefoongesprek van ongeveer 30 minuten aan waarin je mij kunt vertellen wat er in je leven aan de hand is, jezelf afvraagt wat hypnotherapie of paardencoaching inhoudt en wat het voor je kan doen.

Er zijn geen verplichtingen; je hoeft alleen maar onderstaande kalender te gebruiken en de datum en tijd te reserveren die jou uitkomt.

Een van ons neemt op de dag zelf contact met je op op het nummer dat je hebt doorgegeven.

Geef ook even aan welke therapievorm je het meeste aanspreekt dan houden we daar rekening mee. 

We kijken er naar uit van je te horen.

Soms kan het zetten van de eerste stap de allermoeilijkste zijn.


Het kan moeilijk zijn om aan jezelf toe te geven dat je misschien hulp nodig hebt. Het kan ook verrassend bevrijdend zijn. In deze vreemde tijden kan het belangrijker zijn dan ooit om de zaken in perspectief te houden. Anders kan de angst ons geleidelijk besluipen, totdat we ons overweldigd en reactief voelen.

Angst lijkt een beetje op het misbruiken van je verbeeldingskracht. In plaats van te denken aan alle mooie dingen die je nog hebt in je leven, concentreer je je op wat er mis kan gaan. Je kan levendige beelden van worstcasescenario’s in jouw hoofd creëren, maar dat hoeft niet zo te zijn. Boek vandaag nog jouw gratis gesprek en ontdek meer.

Boek jouw persoonlijke moment in de  agenda: