Over ons

Sinds 1972

Tessa Sponselee en Michel Werneri.  Levenspartners en beiden geschoold tot life Coach. 

Elk vormden ze hun eigen pad, leerden hun levenslessen op hun unieke manier. Met ups en downs. Onderweg kwamen ze elkaar regelmatig tegen om van elkaar te leren en elkaar te steunen. 

Deze mooie leerweg leidde ertoe dat ze hun krachten hebben gebundeld en elkaar versterken. 

 

Tessa is opgeleid tot paardencoach en werkt samen met haar collega`s (paarden) om tot jouw kern te komen. 

 

Michel is heeft de opleiding tot NLP-Lifecoach afgerond en zich verder gespecialiseerd in hypnotherapie. 

“"Our life is what our thoughts make it."

Marcus Aurelius

Wat is coaching?

Door middel van coaching kun je duurzaam effectief gedrag ontwikkelen en bewustzijn vergroten, of bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen krijgen. Dit kan betrekking hebben op gedrag op de werkplek, in relaties met collega’s of in de privésfeer, maar ook op het sportveld of in de maatschappij. Effectief gedrag hangt vaak samen met meer zelfvertrouwen en het vermogen om individueel of als team zaken effectiever aan te pakken.

Coaching is een zeer persoonlijke manier van leren, waarbij het leertraject vrijwel volledig op de persoonlijkheid en leerbehoefte van het individu of het team wordt afgestemd. Het is de meest persoonlijke vorm van leren die er is.

Het gaat over communicatie

persoonlijke Aandacht

Life Coaching

Life Coaching is inderdaad gericht op het helpen van individuen bij het bereiken van hun doelen en het verbeteren van hun kwaliteit van leven. Het kan gaan over verschillende aspecten van het leven, zoals relaties, werk, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en zingeving.

Een Life Coach kan je helpen bij het identificeren van wat belangrijk voor je is en wat je wilt bereiken. Vervolgens zal de coach je ondersteunen bij het ontwikkelen van een plan om die doelen te bereiken en je motiveren om actie te ondernemen en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven.

Zingeving is inderdaad een belangrijk thema in Life Coaching. Veel mensen hebben behoefte aan meer betekenis en voldoening in hun leven, en een Life Coach kan je helpen bij het identificeren van wat voor jou zinvol is en hoe je dat kunt bereiken. Dit kan bijvoorbeeld gaan over het vinden van een carrière die bij je past, het ontwikkelen van een sterker gevoel van eigenwaarde, of het identificeren van je persoonlijke waarden en overtuigingen.

Al met al kan Life Coaching een waardevol hulpmiddel zijn om meer inzicht te krijgen in jezelf en je doelen, en om je te helpen actie te ondernemen om je leven te verbeteren en meer voldoening te vinden.

Elkaar leren kennen

Wat kun je verwachten

Jouw doelen vaststellen

Klant tevredenheid
97%
Afgeronde trajecten
99%
Success ratio
98%

Wanneer jij er klaar voor bent....

De eerste stap is dichterbij dan je denkt

Belangrijke dingen die je wilt wten

vragen en antwoorden

Die is hoog. We werken met mensen die echt willen veranderen. De sleutel tot succes ligt niet bij ons…

Wij hebben geen antwoorden. We hebben wel prikkende vragen. Het antwoord zit in jouzelf

Je kunt volledige inzet verwachten. 

In principe niet. Neem contact op voor de mogelijkheden

Wanneer in een traject zit kun je altijd contact met ons opnemen. 

Neem zo snel mogelijk contact op zodat we samen kunnen bepalen wat jij nodig hebt. 

Stuur ons jouw motivatie en achtergrond. We nemen altijd contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Dat is een interessante vraag. Daar komen we achter tijdens een sessie. Dus neem contact op dan plannen we een moment om het te onderzoeken.

Boek jouw persoonlijke moment in de  agenda: