Afvallen, pijnbestrijding, stoppen met roken

Hypnotherapie is een effectieve en veilige therapie die je kan helpen bij het bereiken van je doelen

Wetenschappelijk onderbouwde therapie

 

Hypnotherapie is een krachtige en veilige therapie die steeds meer erkenning krijgt binnen de wetenschap. In deze blog zullen we je meer vertellen over de voordelen van hypnotherapie bij het bereiken van je doelen.

Allereerst is hypnose een belangrijk onderdeel van hypnotherapie. Hypnose is een natuurlijke staat van bewustzijn waarbij je je aandacht richt op een specifieke taak of gedachte en alle andere afleidingen worden uitgeschakeld. In hypnotherapie wordt hypnose gebruikt om veranderingen aan te brengen in je gedachten en gedrag, zodat je doelen gemakkelijker bereikbaar worden.

 

Veelbelovende resultaten

 

Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar hypnotherapie en de resultaten zijn veelbelovend. Uit onderzoek is gebleken dat hypnotherapie effectief kan zijn bij het behandelen van een breed scala aan aandoeningen, zoals angststoornissen, fobieën, depressie, verslavingen en eetstoornissen. 

Daarnaast kan hypnotherapie ook helpen bij afvallen, pijnbestrijding en stoppen met roken.

 

Afvallen met hypnose?

 

Afvallen is een van de gebieden waar hypnotherapie zeer effectief kan zijn. Hypnotherapie kan je helpen om je eetgedrag te veranderen en je motivatie te vergroten, zodat je gezondere keuzes maakt en afvallen gemakkelijker wordt. Hypnotherapie kan ook helpen om emotioneel eten te verminderen en je zelfvertrouwen te vergroten, zodat je beter in staat bent om je doelen te bereiken.

 

Pijnbestrijding en stoppen met roken.

 

Pijnbestrijding is een ander gebied waar hypnotherapie kan helpen. Hypnotherapie kan helpen bij het verminderen van chronische pijn en kan ook worden gebruikt bij acute pijn, zoals bij een bevalling of een operatie. Hypnotherapie kan je helpen om te ontspannen en je aandacht te richten op andere dingen, waardoor je minder pijn voelt.

Tot slot kan hypnotherapie helpen bij het stoppen met roken. Hypnotherapie kan je helpen om je motivatie te vergroten en je te concentreren op de voordelen van stoppen met roken, zoals een betere gezondheid en meer geld besparen. Hypnotherapie kan ook helpen bij het verminderen van ontwenningsverschijnselen en stress, zodat je gemakkelijker kunt stoppen met roken.

Concluderend is hypnotherapie een effectieve en veilige therapie die je kan helpen bij het bereiken van je doelen, zoals afvallen, pijnbestrijding en stoppen met roken. Er is veel wetenschappelijk bewijs dat aantoont dat hypnotherapie werkt en het is een natuurlijke manier om veranderingen aan te brengen in je gedachten en gedrag. 

Delen:

Meer artikelen

Elman VS Erickson

Meesterschap in Hypnose

Milton H. Erickson en Dave Elman behoren ongetwijfeld tot de beste hypnotiseurs die ooit hebben geleefd. Ondanks hun bekende onderlinge afkeer en tegenovergestelde stijlen, hebben ze beiden een onuitwisbare stempel gedrukt op de wereld van hypnotherapie.

Meer info?

Boek jouw persoonlijke moment in de  agenda: